Μικροί δημιουργοί εν δράσει...

23/11/2022

the «DOC IN MOTION» ..playrooms

Δε θα μπορούσαμε να αφήσουμεπαραπονεμένους τους πιο μικρούς μας φίλους σε ένα χώρο που φημίζεται για την προσωπική δημιουργία και τον αυθορμητισμό του. Το 16ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ -docfest συνεχίζει και φέτος το κινηματογραφικό εργαστήρι animation Doc in Motion, με καθοδηγητή το σκηνοθέτη και animator Ιορδάνη Ανανιάδη. Μαθητές καιμαθήτριες, Γυμνασίου και Λυκείου, για μία ακόμη χρονιά θα έχουν την ευκαιρίανα παρευρεθούν σε ειδικά διαμορφωμένα σχεδιαστήρια και να αποτυπώσουν σε χαρτί ό,τι μπορούν να φανταστούν! Τα σχέδιά τους θα μπορέσουν να ζωντανέψουν με τη βοήθεια της κάμερας και της μαγείας των τεχνικών animation, κάνοντας τους να νιώσουν ιδιαίτερα δημιουργικοί!

 

And thenDOCROCKS!

Τα εργαστήρια, ωστόσο, δεν τελειώνουν εδώ! Παράλληλα με τα κινηματογραφικά εργαστήρια Doc in Motion, το 16ο ΦεστιβάλΕλληνικού Ντοκιμαντέρ – docfest διοργανώνει και φέτος το πλέον καθιερωμένο κινηματογραφικό εργαστήριο DocRocks! Στόχος του εργαστηρίου είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετάσχουν,να δημιουργήσουν από το μηδέν μια ταινία ντοκιμαντέρ μικρού μήκους. Δοκιμάζοντας διαφορετικές μεθόδους και τεχνικές, θα βιώσουν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής μιας ταινίας, από το αρχικό στάδιο της ανταλλαγής ιδεών μέχρι και την τελική παρουσίαση της.

 

Τα εργαστήριά μας θα φιλοξενηθούν από την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Παλίρροια», στην αίθουσα «Κλεοπάτρα»

Image title

Image title

Εγγραφή στο Docfest Newsletter